Пранкер вів листування з чиновниками Білого дому від імені їхніх колег

Житель Великої Британії дізнався пошту декількох чиновників Білого дому і вирішив пожартувати над ними, видавши себе за інших співробітників адміністрації Трампа.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNN.

Британський пранкер Синон Перероджений знайшов поштові адреси кількох чиновників з адміністрації Білого дому — і почав видавати себе за їхніх колег.

Спочатку він ділився обраними місцями з листування в твіттері, а потім докладно розповів про бесіди з чиновниками і свої мотиви CNN.

Листи Сінона виявилися настільки переконливими, що йому повірив радник міністра національної безпеки Том Боссерт, відповідальний за кібербезпеку.

Пранкер представився зятем Трампа Джаредом Кушнером, одним з найбільш впливових радників президента, і Боссерт повірив його листу про якусь поїздку, яка запланована на кінець серпня. Він відповів згодою на запрошення і дав несправжньому Кушнеру свою особисту поштову адресу.

Синон списувався і з майбутнім послом США в Росії Джоном Хантсманом — від імені сина Дональда Трампа Еріка. У них почалася розмова, в кінці якої пранкери припустив, що Трамп повинен знятися оголеним по пояс на коні, як Путін.

Головною жертвою Сінона став Ентоні Скарамуччі, колишній фінансист, який протримався на посаді директора з комунікацій Білого дому всього 10 днів. Пранкер написав йому лист від імені колишнього глави адміністрації Трампа Райнса Прібуса через день після відставки чиновника.

Відомо, що Прібус був проти призначення Скарамуччі і півроку не давав Трампу призначити фінансиста з Уолл-стріт на будь-яку посаду в адміністрації. Незабаром після призначення Скарамуччі обізвав Прібуса «параноїдальним шизофреніком», а вже 31 липня самого Скарамуччі звільнили.

У листуванні зі Скарамуччі пранкер написав від імені Прібуса повідомлення, в якому колишній глава адміністрації Білого дому звинувачує фінансиста у віроломстві і зазначає, що останні події в адміністрації Трампа «диявольські і хворобливі». Скарамуччі у відповідь сказав, що Прібус знає про свої проступки і повинен вибачитися, і запропонував прочитати «Отелло» Шекспіра.

Також британцю вдалося в розмові зі Скарамуччі видати себе за майбутнього посла в Москві Хантсмана. Псевдодипломат запитав, чия голова покотиться першою, Прібуса або Стіва Беннона (іншого радника Трампа, про який Скарамуччі також несхвально відгукувався). Колишній фінансист відповів, що буде непереливки обом, а також настійно запропонував зустрітися.

У Білому домі визнали факт спілкування пранкера з чиновниками і заявили, що серйозно ставляться до подібних інцидентів і ретельно їх розслідують. Сам пранкер в розмові з CNN зізнався, що не збирається за допомогою своїх дій дістати якісь секретні дані, а просто намагався всіх повеселити.

інтернет сша

Знак гривні
Знак гривні