Насірова й не думали оперувати - лише певні маніпуляції

Тимчасово відсторонений голова ДФС Роман Насіров заявив, що у нього був не інфаркт, а гіпертонічний криз, і що операцію йому не робили.

"Повірте мені, це можуть підтвердити і ті лікарі, які зараз тут, і у ті, котрі у "Феофанії" - у мене діагностували гіпертонічний криз і передінфарктний стан. Я не знаю, звідки з'явилася інформація про операцію. Мені зробили певні медичні маніпуляції, деякі з них, напевно, можна вважати операцією. Але фактично це була низка дій, спрямованих на стабілізацію тиску і роботи серця. У мене був передінфарктний стан. Те, що у мене інфаркт, я не казав. Найостанніше, що можна робити - це симулювати свій стан здоров'я. Текст підозри я не бачив і не читав. Він, напевно, є у адвокатів", - розповів Насіров про свій стан здоров'я.

Нагадаємо, суд з обрання Насірову запобіжного заходу оголосив перерву у зв'язку з клопотанням адвокатів обвинуваченого про відвід судді. Під час засідання адвокати вимагали перенести розгляд справи до стабілізації стану здоров'я Насірова, але суд відхилив це клопотання. Як наслідок, 6 березня Солом'янський райсуд відмовив у відводі судді у справі Насірова.

4-5 березня суд не зміг обрати запобіжний захід Насірову і переніс засідання на 6 березня. Побоюючись, що Насірова можуть відпустити, "Автомайдан" заблокував будівлю суду,в якому перебуває Насіров. Крім того, активісти залишилися під будівлею суду на всю ніч.

Цензор

скандал протест онищенко цирк насіров суд корупція уряд

Знак гривні
Знак гривні