КМДА не продовжить контракт із Київенерго: компанія не враховує потреби киян

Контракт із ПАТ “Київенерго” (власник Ахметов), дія якого завершується у листопаді 2017, не буде продовжено. Про це під час брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"Київенерго" бунтує проти загальних іжок, введених ГІОЦ

“Ще раз підкреслимо, що місто не має наміру продовжувати контракт з ПАТ "Київенерго“ стосовно управління тепловими активами. Угода на управління й основними тепломережами, і ТЕЦ завершується у листопаді. Ще у минулому році було сказано, що така угода не враховує потреби киян”, — зауважив він.

Також він зазначив, що рішення, щодо подальшого управління буде вирішено до листопада.

Халтурні копачі від Київенерго – головні вороги київських тротуарів (ФОТО)

“Станом на кінець минулого року ми розпочали підготовку нових умов угоди про управління. Ми можемо піти двома шляхами: або це буде умова концесії, або це буде умова прямого управління містом. У будь-якому разі, до листопада буде вирішено або це буде концесія, або це буде пряме міське управління через відповідне комунальне підприємство. Говорити зараз буде це "Київтепложитлоенерго“ чи інше комунальне підприємство поки зарано”, — додав він.

Нагадаємо, цього місяця здійнявся скандал через завищені, на думку багатьох киян, тарифи на тепло, яке нарахувало "Київенерго". Після цього компанія вимушена була робити роз'яснення.

УНН

ахметов жкг київ

Знак гривні
Знак гривні