СТБ у своєму треші показує найманця ДНР з Росії. Після скандалу звільняє виконавців (ВІДЕО)

Канал Пінчука показав “Битву екстрасенсів” за участю російського найманця “ДНР”. В ефірі українського телеканалу СТБ вийшло шоу “Битва екстрасенсів” за участю російського військового, який “служив” в Україні.

російський військовий, який недавно воював проти України, в ефірі СТБ

Третя серія 17-го сезону російської версії шоу знімалася у Москві. На російському каналі ТНТ її транслювали 17 вересня 2016 року. В українському ефірі серію показали ввечері 15 січня 2017 року.

Участь у шоу взяли шість чоловіків, одягнених у камуфляж. Імена учасників не називаються, однак під час зйомок повідомляється, що вони – військові, деякі служили в Чечні та мають нагороди за службу. Принаймні один зізнався в участі у війні в Україні.

За його словами, він “недавно служив на Україні”, де над ним “знущалися, примушували могилу собі копати”. Де саме “служив” хлопець, він не уточнив.

В українській версії під час ефіру його слова про те, що він “служив в Україні”, не показали.

За сюжетом шоу, екстрасенси мали знаходити бійців, які ховалися в будинку, відгадувати рід їхніх військ тощо.

Після різко негативної реакції громадськості на показ каналом СТБ шоу “Битва екстрасенсів” за участю російських найманців, які брали участь у війні проти України на Донбасі, керівники телеканалу вирішили звільнити причетних співробітників та припинити трансляцію цього проекту російського виробництва.

Нагадаємо, СТБ вже виносили офіційне попередження за трешовість їхніх програм загалом:

Контент СТБ "виносить мозок" дітям: екстрасенси, мракобісся, страшилки, фізіологічність

Наприклад, отаке показують у час, коли ТБ дивляться малолітні:

Як відомо, телеканал СТБ входить до медіагрупи StarLightMedia, разом з ICTV, “Новий канал”, М1, М2 та QTV, яку контролює олігарх Віктор Пінчук.

Нещодавно Пінчук виступив зі статтею у Wall Street Journal, в якій закликав Україну для нормалізації відносин із Росією відкласти претензії на Крим та провести вибори в ОРДЛО на умовах сепаратистів.

За матеріалами Новинарні

пінчук маразм скандал росія телебачення агресія донеччина війна

Знак гривні
Знак гривні