СБУ допитала Савченко щодо поїздок до сепаратистів. Та обматюкала Захарченка (ВІДЕО)

Народний депутат України від фракції “Батьківщина” Надія Савченко в понеділок, 17 жовтня, побувала в Службі безпеки, де дала свідчення щодо своєї поїздки на окуповану територію на Донбасі. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу “112 Україна”, - передає Новинарня.

“Сьогодні я була в СБУ, дала всі свідчення. Тому особливо ті депутати, яких це дуже цікавить, можуть поцікавитися в СБУ. Свідчення я надала… Я після вас (після вечірнього ефіру – “Н”) відразу повертаюся на допити до СБУ. Вони тривають довго”, – сказала Савченко.

Як відомо, виступаючи в Парламентській асамблеї Ради Європи минулого тижня, Савченко заявила, що відвідувала окуповані бойовиками території.
Раніше редактор “Новин Донбасу” Олексій Мацука повідомив, що кілька тижнів тому Савченко намагалася проїхати в Донецьк через Красногорівку, щоб зустрітися з ватажком “ДНР” Олександром Захарченком.

Доти Савченко – колишня військова ЗСУ, екс-полонена “ЛНР” та РФ – неодноразово публічно виступала за ведення діалогу з представниками незаконних “республік” щодо обміну українських полонених та ін.

Який ти *** офіцер?

Савченко, яка побувала у полоні луганських бойовиків, закликала ватажка "ДНР" Олександра Захарченка зважувати свої слова на адресу українських воїнів.

Вона розмістила відеозвернення у Facebook, у якому відреагувала на погрозу Захарченка помститися за вбивство бойовика Арсена Павлова, відомого як "Моторола", - передає УП.

"Мені рідко коли хочеться сказати щось на камеру, але сьогодні подивилася інтерв'ю Захарченка", – зазначила Савченко.

"Вбити людину, яка сама вбивала, – не гріх. Але заявляти, що ти будеш вирізати безневинні родини, – ну знаєш, Олександре, думай, що говориш. А то який ти після цього на х*** офіцер! Почавши раз, можна не зупинитись", – заявила нардеп і офіцер.

донеччина Захарченко савченко луганщина сбу

Знак гривні
Знак гривні