Тимошенко захищає об'єктивний Інтер, який узгоджував матеріали з ДНР і виконував замовлення Кремля (ВІДЕО)

Голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що влада веде величезну роботу зі знищення телеканала "Інтер".
Таку думку Тимошенко висловила в кулуарах Верховної Ради, повідомляє "Еспресо".

В опублікованій переписці скандальної журналістки ІНТЕРА Марії Столярової знайшли згадки про "Свободу" та "Правий сектор"

"Сьогодні "Інтер" виявився в досить об'єктивній і навіть опозиційній позиції по відношенню до діючої влади. Тому була розпочата велика робота зі знищення телеканалу "Інтер" для того, щоб не мати альтернативної думки. Так сталося, коли "5 канал", який належить Порошенку, був в опозиції, і тоді його знищувала влада Януковича", - сказала Тимошенко.

Як олігархи на "Інтері" розвивають "антиолігархічну" тему, просуваючи своїх ставлеників

За її словами, наразі "5 канал" прославляє чинного президента і зовсім не бачить жодної корупції в країні, він став потужним рупором президента.

"Зате інший канал, який потрапив в опозицію, має можливість і бажання говорити правду, його знищують, так ми живемо. Я б хотіла, щоб як можна більше стало громадських каналів телебачення, радіомовлення, як можна більше ми мали незалежних ЗМІ. Те, що відбувається навколо телеканалу "Інтер", а я маю на увазі терор чинної влади проти цього каналу, це, безумовно, треба припинити", - заявила голова фракції "Батьківщина".

"Інтер" виконував замовлення Кремля з інформаційного знищення Турчинова та Яценюка (ДОКУМЕНТИ)

чесна Столярова

інтер скандал кремль пропаганда тимошенко змі столярова

Знак гривні
Знак гривні