На полігоні затримали полковника-аватара, який п'яним принижував своїх бійців (ВІДЕО)

У мережі з'явилося відео затримання п'яного гвардії полковника Полякова службою ВСП на черкаському полігоні. (Увага! Ненормативна лексика!)

На короткому записі видно, як бійці служби правопорядку надягають офіцеру, який лежить на асфальті, наручники. Потім піднімають його і зачитують йому його права.

Разом із Поляковим був затриманий майор Котій. Ці офіцери в стані алкогольного сп'яніння наказали вишикуватись батальйону бригади і близько години всіляко принижували бійців.

Деталі на Цензорі

Як пише волонтерка Ольга Коновалова, воїнів спровокувало те, що п'яні полковник і майор влаштували шикування. "Полковник Поляков і майор Котій напилися, змусили вишикуватись весь 1 батальйон 93 ОМБр і почали відкрито принижувати бійців. Називали їх "окопним бычьем", "шо вы стоите как пидары?" в адресу взводу гранатометників і тому подібне. Хлопців, які були на передовій! Шикування відбулося вже в неробочий час, у законний вихідний контрактників. Після шикування ці двоє почали принижувати вже окремих хлопців, яких могли спіймати. Своїми силами їх заспокоїли, викликали ВСП для притягнення їх до відповідальності", - пише вона.

Офіційна позиція 93-ї бригади

армія маразм скандал черкащина

Знак гривні
Знак гривні