На Закарпатті депутат райради вбив офіцера поліції. Обоє незаконно полювали в Національному парку

У Закарпатській області під час незаконного полювання (браконьєрство) загинув майор поліції. Подія кваліфікується, як вбивство з необережності, повідомляють у закарпатському відділенні МВС.

"Трагедія сталася сьогодні вночі в лісовому масиві поблизу с. Лубня Великоберезнянського району. Там неподалік українсько-польського кордону група осіб здійснювала незаконне полювання. Один із браконьєрів здійснив постріл із власної мисливської рушниці й влучив у 45-річного майора поліції. Він на той час перебував поза службою. Від кулі загинув на місці події", - говориться у повідомленні, яке цитує ВВС.

"Особу вбивці правоохоронця встановлено. Це 39-річний житель с. Ставне Великоберезнянського району, який є депутатом Великоберезнянської районної ради. До слова, він сам повідомив у поліцію про те, що сталося під час полювання", - додають у поліції.

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль дав доручення правоохоронцям детально вивчити обставини трагедії.

"Водночас не можу обминути той факт, що фігуранти нещасного випадку, котрі мають пряме відношення до правоохоронних органів і в першу чергу мали б слідкувати за дотриманням закону, займалися браконьєрством на території Ужанського національного природного парку", - йдеться у дописі на сайті Геннадія Москаля.

поліція закарпаття кримінал

Знак гривні
Знак гривні