Джамала про свою перемогу: Європа зрозуміла і відчула, що це щиро

Україна на 100% заслуговує цього. У своєму першому інтерв'ю після повернення в Україну Джамала розповіла про свої враження від конкурсу і, власне, від перемоги.

У своєму першому короткому інтерв'ю після повернення зі Стокгольма Джамала розповіла, що вже розмовляла з батьками і знає, що в Криму всі дуже раді її перемозі.

"З Криму мене привітали в першу чергу мої батьки. Вони сказали, що тут просто салюти і всі радіють. Це було дуже приємно чути", - сказала Джамала. Співачка зізналася, що хотіла б, щоб "Євробачення-2017" проходило в Криму. Однак, навряд чи це можливо протягом року.

Лайфньюз та інші російські канали вичікують, ночують під парканом у моїх батьків, щоб взяти інтерв'ю. Вони змушені перехвуватися, щоб не давати коментарі.

"Ми знаємо, що Крим зараз перебуває в окупації. Мені б дуже хотілося, щоб так, це було в Криму (Євробачення-2017", - ред.), але ми не можемо цього знати. Не те, щоб я не вірила в це, ви зрозумійте мене правильно, я просто думаю, що за рік ми не зможемо цього зробити", - каже співачка.

Поки що, найбільш імовірним місцем проведення "Євробачення-2017" називають НСК "Олімпійський".

Ще вона розповіла, що участь в "Євробаченні" було найскладнішим періодом у всьому її житті і брати участь у конкурсі було дуже складно. Поспати вдалося всього кілька годин - в літаку по дорозі до Києва.

Звання народної артистки вона сприйняла стримано: " звання народноі трошки смішно, але приемно. Артисти повинні збирати зали... Вітні Х"юстон та Майкл Джексон, яких я слухаю, не були народними."

За матеріалами: УНІАН, Укрінформ

джамала музика краса

Знак гривні
Знак гривні