На Луганщині потрапила в засідку українська мобільна спецгрупа. Троє поранені

У Луганській області між Трьохізбенкою і Лопаскиним було здійснено напад на зведену мобільну групу "Щастя". Зведена мобільна антиконтрабантда спецгрупа СБУ та Державної фіскальної служби була обстріляна в районі села Трьохізбенки. Трьох осіб було поранено.

"Між Трьохізбенкою і Лопаскиним було скоєно напад на зведену мобільну групу "Щастя", - повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Родіон Шовкошитний. - Підствольний гранатомет та стрілкове. Поранені троє праціників групи. Наразі відбувається евакуація до шпиталю", - написав він.

При цьому Родіон Шовкошитний додав: "Ця новина застала під час написання листа, в якому я прошу відмінити наказ про вилучення у мобільних груп "хамерів" ВДВ та заміну їх на ржаві УАЗіки"

У МВС уточнили деталі інциденту та виклали фото пошкодженого автомобіля HUMVEE.

"ДРГ противника вела вогонь з вигідноі позиції через річку з протилежного, ворожого боку Сіверського Донця з РПГ-7, РПГ-18, СВД, ПК, автоматів, -написав речник МВС Артем Шевченко. - Результат - у нас троє поранених. Це приблизно той район, де загинула у вересні 2015 група "Ендрю".

Нагадаємо, зведена мобільна група "Ендрю" попала в засідку у вересні минулого року. Тоді загинули дві людини — волонтер і співробітник фіскальної служби, чотири людини були поранені.

війна АТО

Знак гривні
Знак гривні