Конфлікт тітушок з обох боків на Житомирських ласощах триває (ФОТО, ВІДЕО)

Власник кондитерської фабрики Ігор Бойко заблокований в адміністративній будівлі станом на 15:00, - передає Житомир.інфо.

Два місяці назад вже була подібна спроба захопити підприємство, але тоді міліція перехопила аналогічні автобуси на трасі. Цього разу не стала.

31 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський мав телефонну розмову з начальником Національної поліції України Хатією Деканоідзе, у якій попросив сотню поліцейських для взяття приміщення Житомирської кондитерської фабрики під охорону.

Нагадаємо, вчора вночі "Житомирські ласощі" захопили "тітушки" з боку Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Чому поліція нічого не робить

Поліція не втручається у цивільно-правові відносини, спір в яких триває з 2010 року, а працює виключно для забезпечення публічної безпеки та недопущення ускладнень ситуації в регіоні.

Про це заявляє Головне управління Національної поліції України у Житомирській області.

«Конфлікт, що виник довкола підприємства "Житомирські ласощі", уже більше місяця збурює обласний центр. 30 грудня у зв’язку з наявністю оперативної інформації про прибуття до підприємства групи невідомих осіб поліцією було задіяно додаткові сили для недопущення силового протистояння конфліктуючих сторін. У ході превентивних заходів частково обмежувався рух з 19.00 до 23.45 по вулиці Щорса у районі підприємства», - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції.

Під час описаних подій біля території Житомирської кондитерської фабрики грубих порушень публічного порядку зареєстровано не було, - інформує прес-служба. Працівники поліції забезпечили реагування на всі повідомлення, які надходили безпосередньо із самого підприємства. Нині за ними триває перевірка.

Поліція продовжує моніторити ситуацію довкола підприємства та роз’яснювати учасникам конфлікту неприпустимість протиправних дій та силового розвитку подій. Охорону публічної безпеки поблизу підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських.

«Головне управління Нацполіції наголошує на необхідності правового вирішення цього господарського спору і закликає його ініціаторів не втягувати у протистояння пересічних громадян», - йдеться у повідомленні поліції.

поліція житомир кримінал

Знак гривні
Знак гривні