Цирк дня. Саакашвілі: Аваков контролює незаконні збройні формування. Аваков: Саакашвілі веде переговори з російським олігархом. (ВІДЕО, ГУМОР)

Головна тема у соцмережах минулого вечора - сварка Авакова й Саакашвілі. "В Україні в присутності Порошенка (419 тисяч підписників) посперечалися топ-блогери", - жартує сайт фейкових новин UaReview. Однак сталася ця подія насправді.

Між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і главою Одеської облдержадміністрації Міхеілом Саакашвілі трапилася перепалка на засіданні Нацради реформ у понеділок ввечері.

Саакашвілі заявив, що глава МВС Арсен Аваков контролює неформальні збройні формування і фінансує їх з корупційних доходів.

Після того, як Саакашвілі виступив з доповіддю, Аваков висловив до нього претензії.

Почалася сварка, Аваков звинуватив Саакашвілі в тому, що він сам злодій. На що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, окрім чесного імені.

Під час сварки, згідно з інформацією, міністр Аваков перейшов на крик зі словами: "Забирайся з моєї країни".

Вийшовши з рівноваги, Аваков кинув склянкою в Саакашвілі

Саакашвілі згодом закликав президента опублікувати відео конфлікту на засіданні.

"Покажіть все: як люди можуть втратити людське обличчя, якими словами вони обзиваються, чим вони кидаються. Це образливо. Це сором. Мені соромно, що я там був. Прошу вибачення в українців", - сказав голова ОДА.

Саакашвілі також вважає, що його сварка з членами Кабміну застала президента зненацька.

"Президент був абсолютно спокійним. І в мене склалося разом з тим враження, що скандал застав його зненацька. Я не таран, мене важко використовувати, і мене часто критикують багато членів БПП. Пану Гончаренку за виступ проти мене пропонували посаду міністра", - сказав він.

Саакашвілі також сказав, що не збирається їхати з України.

За матеріалами УП, Інтерфакс, соцмереж

Реакції в соцмережах

Версія Авакова:

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигархом с Уралхима... и как это связано с процессом приватизации ОПЗ? - потерял над собой контроль.
Одесский губернатор сорвался в истерику и начал орать на меня: " Никто не имеет права так разговаривать с Михаилом Саакашвили.. ты коррумпированный министр.. а я честный человек.." перешел к прямым оскорблениям.
Я воздержался от того, чтобы его ударить - плеснул ему в лицо водой.
Я давно не видел настолько ошизевшевшего популиста.. Не давал сказать ничего - перебивая всех, включая Президента.
Саакашвили - Пустобрех на трудностях, не отвечающий ни за что..
Хватит мне артистов и циркачей. Пахать надо а не трепаться!
Неудобные вопросы вызывают истерику? - надоело.. я не собираюсь терпеть хамство воинствующего мерзавца, ищущего громкий повод для отставки, провалив работу на своем непосредственном месте. Не намерен терпеть хама, обманывающего мою страну красивой позой - все гавнюки, а он в белом..
Коррупционеров нужно сажать, а не говорить о них месяцами и не предоставляя фактов. Или не Сакварелидзе занимается ОПЗ? Только при чем тут разговоры Саакашвили с русским Уралхимом?
ОПЗ нужно продавать открыто -западной компании с именем а не оффшоркам русского олигарха, с которым шушукаются чиновники, прикрываясь громкими фразами.
Просто надо было Саакашвили ответить.. а он сорвался..
Невинный вопрос вызвал истерику и оскорбления.. на воре загорелась шапка?
**
П.с.: я видел, что снимала камера АП. Считаю, его надо немедля обнародовать. Обращаюсь к Цеголко. Пусть люди видят.

саакашвілі аваков конфлікт

Знак гривні
Знак гривні