Поіменно: хто тягнув Україну в євразійство, лякаючи гомодиктатурою (ФОТО)

Приємно дивитися на кислі обличчя депутатів-маріонеток Ахметова, Коломойського й Льовочкіна, коли антидискримінаційна поправка була проголосована, - пише Тарас Шамайда.

Хоча вони зі шкіри лізли, щоб Україна не зробила цей важливий крок до європейських цінностей і безвізового режиму. Поправка, яку проголосували депутати, безумовно захищає права людей на працю і не має нічого спільного з "гомодиктатурою", про яку волали згадані маріонетки та колуни всіх мастей. Ось повний текст проголосованої зміни (аналогічні норми є в законах практично всіх країн ЄС):

"Стаття 2-1. Рівність трудових прав громадян України.

Забороняється будь-яка дискримінація у сфері праці, зокрема порушення принципу рівності прав і можливостей, пряме або непряме обмеження прав працівників залежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, ґендерної ідентичності, сексуальної орієнтації, етнічного, соціального та іноземного походження, віку, стану здоров’я, інвалідності, підозри чи наявності захворювання на ВІЛ/СНІД, сімейного та майнового стану, сімейних обов’язків, місця проживання, членства у професійній спілці чи іншому об’єднанні громадян, участі у страйку, звернення або наміру звернення до суду чи інших органів за захистом своїх прав або надання підтримки іншим працівникам у захисті їхніх прав, за мовними або іншими ознаками, не пов’язаними з характером роботи або умовами її виконання."

За лінком - підсумки поіменного голосування. Запам'ятайте всіх, хто сьогодні тягнув Україну назад до російсько-азійських уявлень і зривав безвізовий режим для українців.

Рада інфографіка Європа візи

Знак гривні
Знак гривні