На Волині від Свободи йде на вибори колишній член Партії політики Путіна

Кандидат від ВО “Свобода” у Волинську обласну раду в окрузі №59, генеральний директор приватного підприємства “Фірма “Бізнес-Тайм” Ігор Карпюк виявився колишнім членом “Партії політики Путіна”.

Цей факт викрило Волинське агентство розслідувань

У 2006 році він був №38 у списку цієї політичної сили, яка існує в Україні понад 12 років, до Верховної Ради України.

Доказ на державному сайті

Того ж року журналіст газети “Волинь” Олександр Нагорний спробував записати інтерв'ю з кандидатом. Однак той відмовився.

“На наш подив, заступник голови обласної організації “Партія політики Путіна” Ігор Карпюк після розмови з своїм партійним керівництвом відмовився бесідувати з кореспондентом. Йому, м'яко кажучи, не рекомендували давати будь-яку інформацію, оскільки повідомили, що згодом будуть переслані матеріали з роз’ясненнями, які й можна буде видрукувати в пресі”, – йдеться в публікації.

До слова, у 2006 році дружина Ігоря Карпюка Катерина очолювала обласну організацію “Партії політики Путіна”, а чоловік був заступником голови.

Вже в 2010 році Ігор Карпюк був серед кандидатів до Луцької міської ради від “Свободи” в окрузі №22. Тоді за нього проголосували майже 500 виборців з 3,9 тисячі. Округ політик програв Юрію Мишку з “Батьківщини”.

Сьогодні він член партії Тягнибока і балотується в облраду від цієї політсили.

вибори-15 путін Луцьк свобода волинь

Знак гривні
Знак гривні