Рух на Крим повністю перекрито - сьогодні хочуть перекрити рух на Придністров'я

Міліція заявляє про повну блокаду руху вантажівок до Криму.

За ніч ані одна вантажна машина не проїхала через адмінкордон з Кримом, заявив заступник начальника управління МВС у Херсонській області Ілля Ківа, - пише Інсайдер.

"Сьогодні вночі проїзд вантажівок з продуктами в окупований Крим був повністю заблокований. Ніч пройшла спокійно, поки ситуація контрольована. Машини потихеньку частково залишають місце свого перебування в "Каланчаку" і "Чаплинці", - цитує Ківу 112 Україна.

"У "Чонгарі" ми вже вкопались грунтовно, привезли туди мобільні блокпости, виставили оборону. На сьогоднішній момент я можу сказати, що за ніч також жодна машина не пройшла", - заявив Ківа.

При цьому легкові автомобілі та пішоходи перетинають кордон безперешкодно. Вантажний транспорт із Криму на материкову частину України пропускається в звичайному режимі.

20 вересня поблизу адміністративного кордону із Кримом почалася акція блокади вантажів на півострів.

Водночас, молодіжне крило батальйону "Азов" спільно з рядом громадських організацій планують блокувати кордон із самопроголошеною Придністровською республікою.

Стало відомо, що 21 вересня з полудня і до 14:00 активісти перекриють кордон Одеської області на пропускному пункті "Кучургани". Ця акція спрямована на підтримку кримських татар.

"Синхронну акцію щодо блокування молдавсько-придністровського кордону в пункті пропуску "Бендери" проведуть придністровці, які змушені були виїхати до Молдови внаслідок політичних переслідувань", - йдеться у повідомленні.

блокада крим придністров'я татари анексія

Знак гривні
Знак гривні