Ще один кандидат на премію Дарвіна. Мобілізований у прикордонники люмпен утік до окупованого Криму

Мобілізований військовослужбовець прикордонної служби самовільно відправився на територію окупованого Криму. На відео, оприлюдненому Прикордонним управлінням ФСБ Росії, затриманий втікач розповідає про свої мотиви.

Прикордонник називає себе Сергієм, розповідає, про те, як пройшов українські блокпости і потрапив на тимчасово окуповану територію Криму. І заявляє, що пішов би на Київ та "прибрав" би Президента Петра Порошенка.

"Мені говорили, Серьога - ти сепар, а я відповідав, я за Росію, тому що це сильна країна", - повідомив він.

Резюмуючи свій вчинок, він зазначив, що отримає "чортів хороших", тому що товариші говорили лягати спати, а також що вже не повернеться на територію України.

Факт утечі мобілізованого прикордонника підтвердив начальник відділу з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю Андрій Демченко.

"У четвер близько 18 години під час проведення інженерних робіт з облаштування контрольного пункту Чаплинка один військовослужбовець державної прикордонної служби, який був мобілізований в березні цього року, самовільно залишив місце виконання робіт, перетнув адмінмежу та зник на тимчасово окупованій території Криму", - повідомив Демченко.

армія прикордонники скандал

Знак гривні
Знак гривні