На Марш Незалежності прийшли тисячі (ФОТО)

Із нагоди 24-ї річниці Дня Незалежності України в центрі Києва відбувся Марш Незалежності.

В урочистостях узяло участь чинне керівництво держави, а також екс-президенти, члени уряду та інші високопосадовці, передає Інсайдер

Почалися святкування з того, що почесна варта Міністерства оборони винесла на Майдан Державний прапор. Після цього пролунав гімн України. Міністр оборони Степан Полторак здійснив об'їзд військ, які беруть участь у Марші Незалежності.

Водночас на Хрещатику вишикувалися ряди військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, офіцери Збройних Сил України та інших військових і правоохоронних формувань, курсанти військових вишів із різних регіонів країни. При цьому на Майдані не було військової техніки, оскільки, як раніше заявляло керівництво країни, вся вона перебуває в зоні АТО.

Згодом перед учасниками Маршу і гостями виступив президент Порошенко.

На Марш Незалежності прийшли подивитися тисячі киян та гостей столиці. Присутні вишикувалися по обидва боки вулиці Хрещатик від Майдану до будівлі Київміськдержадміністрації. Ті, що прийшли подивитися на урочистості, вітали українських військових, реагували оплесками на оголошення диктором військових підрозділів, які брали участь у марші, та інформацію про їхні заслуги і нагороди.

Багато присутніх прийшло на парад у вишиванках, із різними патріотичними символами і написами на одязі. У багатьох людей у руках були державні синьо-жовті прапори.

Урочисті заходи відбулися спокійно, без будь-яких інцидентів. Усю територію, де зібралися люди, патрулювали правоохоронці.

Нижче - фото Радіо Свобода Україна:

Багатьом глядачам так і не вдалося побачити Парад через великий натовп

Люди намагалися залізти якомога вище, щоб спостерігати видовище

Солдатам після Маршу глядачі дарували квіти

...та висловлювали слова подяки

день незалежності марш україна краса київ

Знак гривні
Знак гривні