Український олігарх потрапив у кому після падіння з коня

Бізнесмен і народний депутат Ігор Єремеєв у неділю отримав важку травму під час кінної прогулянки у Волинській області. Він упав з коня, сильно вдарився головою і втратив свідомість.

Депутата госпіталізували в Луцьку лікарню. Після падіння він впав у коматозний стан. Лікарі спочатку заявляли, що Єремеєва не можна перевозити. Однак увечері на медичному вертольоті його все ж відправили до Києва.

На ранок стан Єремеєва залишається стабільно важким, він перебуває в реанімації. За непідтвердженими повідомленнями, його можуть готувати до перевзення в Німеччину.

Ігоря Єремеєва вважають одним з найбагатших депутатів Верховної Ради. Він є співвласником групи компаній "Континіум", в активах якої одна з найбільших в Україні мереж АЗС WOG та Херсонський нафтопереробний завод.

У Раді Єремеєв очолює депутатську групу "Воля народу". До неї, здебільшого, входять колишні "помірковані регіонали" - люди, для яких депутатський мандат потрібен як страховка, бізнесова або політична. Це, зокрема, Володимир Литвин, Андрій Деркач, Іван Фурсін, В'ячеслав Богуслаєв. Входить до групи і сумнозвісний нардеп Михайло Ланьо - той самий, на "стрілку" з яким приїздили бійці Правого Сектора в Мукачеві.

травма єремеєв олігарх

Знак гривні
Знак гривні