США обміняло Україну на підтримку Росії на переговорах з Іраном

Якщо ми хочемо зберегти незалежність, громадяни України мусять заборонити зміни в Конституцію щодо особливого статусу окупованих територій.

Для адміністрації президента Обами головним пріоритетом зовнішньої політики є Іран та вирішення іранської ядерної проблеми (українська ядерна проблема була "успішно вирішена" 5 грудня 1994 року). Саме іранське ядерне питання поточна адміністрація вважає своєю "спадщиною".

Часова лінія переговорів по Ірану, візитів Джона Керрі та Вікторії Нуланд у Росію та Україну, а також поведінка адміністрації президента Порошенка по внесенню змін до Конституції щодо особливого статусу Донбасу свідчить, що в обмін на підтримку вимог США до Ірану, Росія домовилася про "врахування" своїх інтересів в Україні.

Головний з інтересів: Україна залишається у "сфері впливу" зомбі-імперії, шляхом вживлення в політичну структуру країни штучного утворення - ДНР-ЛНР, створеного і керованого з Кремля.

Детально про те, чому не можна голосувати за зміни в Конституції про особливий статус окупованих територій, читайте на сторінці віце-спікера ВР Оксани Сироїд

Детальна підбірка подій у відносинах США-Росія, з часовою лінією, та список вимог Росії, перший пункт яких почали виконувати в адміністрації президента Порошенка.

Якщо сьогодні, 16 липня, ВР все ж таки почне конституційний процес на внесення змін про особливий статус територій, необхідно починати громадську кампанію з тиском на всіх політичних гравців, щоб показати, що український народ - це головний суб'єкт політики, який не може бути позбавлений свободи вибору ні своїм урядом, ні тим більше урядами Росії або США.

Пояснення: останні години в мережі тривають суперечки, чим принципово відрізняється оновлений варіант законопроекту змін до Конституції від президента? І в першому, і в другому варіанті є слова "Особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей визначаються окремим законом" (цей закон уже прийнятий, якщо хто не знає).

Однак, у першому варіанті виділене положення міститься в Прикінцевих та перехідних положеннях закону, а в новому варіанті передбачено, що згадані слова будуть у тілі самої Конституції , в розділі ХV‭ "‬Перехідні положення‭". Таким чином, статус ДНР-ЛНР пропонується закріпити не на рівні закону (приймається і скасовується простою більшістю в 226 голосів), а на рівні Конституції (значно складніша процедура, до того ж необхідна конституційна більшість у 300 голосів для прийняття або скасування).

конституція незалежність росія

Знак гривні
Знак гривні