Переділ контрабанди в Мукачево призвів до збройного протистояння (ВІДЕО)

Причиною збройного інциденту у Мукачевому 11 липня став переділ ринку контрабанди цигарок, - заявляє Мустафа Найєм.

В результаті перестрілки двоє представників ПС вбиті, 4 співробітники міліції поранені, з них троє - легко і один важко (розірвано ступню).

За даними Авакова, "застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції". Один потерпілий і один правоохоронець перебувають у важкому стані.

У "Правом секторі" заявили, що оголошують безстрокову акцію протесту, яку мають намір організувати під Адміністрацією президента в центрі Києва.

У "Правому секторі" заявили, що у Мукачевому "бандити "регіонала" Міхайла Ланьо ... спробували фізично знищити бійців "Правого сектору": "У цій акції взяли активну участь й бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні Віктора Медведчука".

"На даний момент відомо, що серед представників ПС є бійці батальйону Сонечко, який регулярно брав участь у боях на східному фронті. Зараз з ПС ведуть переговори про здачу", - повідомив Найем.

У мережі з'явилося також відео, на якому добре озброєні бійці з символікою "Правого сектора" займають позиції на вул. Лермонтова у Мукачевому, блокуючи вулицю.

Відео викладено на каналі ресурсу Mukachevo Net.

На записі видно, що на автівках - символіка ПС.

Як відомо, з комплексу "Антарес" у Мукачевому почалася стрілянина у місті.

Депутат Мустафа Найєм (БПП) повідомляє:

"Мукачево. Дальнейшей операцией руководит СБУ. Представители правого сектора скрываются в районе села Лавки. Трасса Киев-Чоп перекрыта в районе Красной горки. Сейчас идут переговоры.

Со стороны скрывающихся выступает некий Роман Стойко, сын бывшего сотрудника отдела "К" СБУ. Сам Роман - бывший милиционер, уволенный из органов по негативным мотивам в 2008-2009 годах. В 2012-2013 году он был взят с поличным при попытке контрабанды сигарет в Словакию на дельтаплане. (Даты уточняю).

На данный момент представители Правого сектора заявили, что готовы сдаться только в случае прямого приказа Дмитрия Яроша. Если я правильно понимаю, переговоры с Дмитрием Ярошем переговоры ведут президент, глава СБУ и министр внутренних дел из АП."

закарпаття кримінал

Знак гривні
Знак гривні