Шкіряк, попри перевезення коханки в рятувальному літаку, не хоче у відставку

В.о. голови ДСНС запевнив, що поїздка Храмової здійснювалась за її власний кошт.

В.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк вважає, що питання доцільності його подальшого перебування на займаній посаді повинні вирішувати міністр МВС Арсен Аваков та прем’єр Арсеній Яценюк. Про це очільник ДСНС заявив на прес- конференції, передає кореспондент INSIDER.

"Я цілковито готовий нести відповідальність за свої рішення. І якщо міністр внутрішніх справ Арсен Борисович Аваков, прем’єр-міністр Арсеній Петрович Яценюк скажуть мені піти, я невідкладно подам заяву і піду у відставку", - заявив він.

"Повірте, мене тут не тримає нічого окрім одного - бажання змінити систему управління у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, бажання оновити все те, що стільки років і десятиріч тут гнило. Якщо це мені вдасться, Дай Боже. Якщо потрібно буде піти – ніяких проблем".

Водночас, Шкіряк відкинув звинувачення у тому, що його цивільна дружин Катерина Храмова за державний кошт їздила до Непалу в рамках операції по евакуації українських громадян.

В.о. голови ДСНС запевнив, що її поїздка здійснювалась за її власний кошт.

"Я пишаюся, що поряд зі мною є такі люди, які готові за мною і на фронт, і, якщо треба, підтримати своїх людей у кризовій ситуації. Чи правильно я вчинив з огляду на свою посаду? Не знаю, я молодий чиновник і ще не дуже звик до того, що відбувається. Але вважаю, що такий прояв патріотизму і громадянської позиції – це хороший приклад для жінок інших чиновників, щоби в такій ситуації не тільки по виставках ходили, а іноді й були там, де найважче", - заявив він.

Шкіряк також підкреслив, що операція по евакуації українських громадян здійснювалася на військово–транспортному літаку, на борту якого не було комфортних пасажирських крісел, лише жорсткі лавки для сидіння. Крім того, була відсутня належна вентиляція.

скандал непал шкіряк

Знак гривні
Знак гривні