У справі про фальсифікацію винною роблять чиновницю, яка виявила фальсиіфікацію

Голова департаменту Мін'юсту з люстрації Тетяна Козаченко здивована, що за місяць слідчі не мали інформації про те, що саме вона виявила підроблений документ щодо "люстраційної індульгенції" заступниці голови ДФС Києва Ганни Ігнатенко, - пише Українська правда.

Про це Козаченко написала на своїй сторінці Facebook після допиту.
"Допит закінчився. Все було процесуально проведено коректно. Надала ДУЖЕ змістовні пояснення щодо виявлення І реакції Мін'юсту на фейковий документ", - повідомила вона.

"Дивно одне, що розслідуванню місяць, а за словами слідчого, вони не мали інформації, що документ був виявлений і наданий публічності саме через Департамент мною та Дмитром Димовим. І як таке можливо?" – обурилась вона.

"Ніхто не хвилюється чому керівник ГСУ, який керував в січні-лютому 13-14 рр. досі ним керує. А до мене прийшли аж додому на підставі папірця, який фактично мною і був виявлений", - додала вона.

"Що цивільних активістів гнобили правоохоронці взимку 13-14 рр, що їх адвокатів, які захищали людей і зараз супроводжують процедури очищення влади - "розслідують" одні й ті ж самі люди. От така ілюстрація до люстрації", - додала Козаченко.

козаченко ігнатенко скандал корупція люстрація

Знак гривні
Знак гривні