Перемир'я припинено? В аеропорті Донецька - бій

Радник президента, помічник міністра оборони Юрій Бірюков заявив, що українські військові сьогодні вранці отримали наказ відкривати масований вогонь по позиціях бойовиків у зоні антитерористичної операції.

Таким чином відбулося припинення оголошеного раніше безвогневого режиму, повідомляє він у своєму Facebook 18 січня.

"Доброго ранку, країна. 8:01, уже можна сказати про те, що дві години тому все угруповання наших військ у секторі Б отримало наказ і відкрило масований вогонь по відомих позиціях се парів", – написав Бірюков у соцмережі.

"Ми дотримувалися перемир'я, так? Ми показували, що зацікавлені в спокійному врегулюванні, так? Ну так от, сьогодні ми покажемо НАСКІЛЬКИ ми вміємо бити по зубах", – зазначив він.

У прес-центрі АТО повідомили, що українські військові евакуювали поранених із донецького аеропорту, де напередодні посилилися бої.

"Проведено евакуацію поранених. Всі поранені доставлені у медичні заклади", - йдеться у повідомленні на сторінці прес-центру АТО у Facebook.
Радник президента України Юрій Бірюков написав у Facebook, що вночі було вивезено 20-х поранених і двох загиблих.

За минулу добу в зоні антитерористичної операції загинули четверо українських військових і ще 32 були поранені, повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

донеччина війна герої

Знак гривні
Знак гривні