Другий фронт проти Путіна: Заворушення в Чечні?

Путін, який підтримує тероризм в Україні, зіткнувся з тероризмом у себе? чім співробітників правоохоронних органів загинули, 18 отримали поранення в четвер в ході спецоперації з ліквідації невідомих озброєних людей в центрі Грозного.

"Сім співробітників правоохоронних органів загинули і 18 поранені", - наводить слова джерела Інсайдер.

Повідомляється, що серед мирних жителів ніхто не постраждав.

Раніше стало відомо, що у столиці Чеченської республіки Грозному в ніч проти четверга оголосили контртерористичну операцію через напад на поліцейських невідомих озброєних людей.

Голова Чечні Рамзан Кадиров повідомив про 7 убитих бойовиків, джерела в медичних колах російських ЗМІ повідомляють, що від нападу бойовиків загинули 6 осіб, є поранені.

Троє поліцейських загинули у Грозному внаслідок перестрілки з невідомими озброєними людьми. Про це з посиланням на представника правоохоронних органів Чечні повідомляють РІА Новини.

Сім тіл бойовиків виявлено на місці спецоперації в Будинку друку в Грозному, заявив журналістам Кадиров в оперативному штабі з проведення спецоперації.

"Операція зі знищення бандитів вступає в завершальну фазу. Шістьох терористів уже знищено в Будинку друку! Жодному бандиту не вдасться піти! Я безпосередньо керую операцією", - написав уранці голова Чечні Рамзан Кадиров в Instagram.

"Наше головне завдання - не допустити жертв серед мирного населення. Прошу поки в зоні проведення операції на вулицю не виходити", - додав він.

Під час спецоперації в Будинку друку в Грозному було знищено сімох терористів. Ще одну групу бойовиків виявили в районі однієї з шкіл, приміщення блокували, повідомляє РБК.

"Ще одна група бойовиків була виявлена в районі однієї з шкіл у Грозному. Ми вже оточили в районі школи, відпрацювали, зараз зайдуть федерали і будемо добивати", - заявив Кадиров в ефірі радіо "Ехо Москви".

За словами Кадирова, озброєні бойовики були "серйозні". "Озброєні бойовики дуже серйозно, у них в арсеналі все необхідне – кулемети, гранатомети, подствольники. У нас була інформація, що на 12 (грудня) вони мали на День Конституції Росії".

"Ми були готові, виставлені пости і завдяки співробітникам ДПС, які віддали життя заради забезпечення безпеки", - заявив голова Чечні.

За попередніми даними, до 6 чоловік загинули в результаті нападу бойовиків у центрі Грозного.

"За попередньою інформацією, загинули близько 6 осіб, є поранені", - цитує джерела в медичних колах ТАСС.

Як повідомляє Дождь, посилаючись на своє джерело, учасники збройного формування прибули в чеченську столицю з села Шалажи Урус-Мартанівського району. Там вони нібито викликали три таксі, зв'язали водіїв і поїхали на викрадених авто в Грозний до мечеті "Серце Чечні". Саме там і відбулася перша перестрілка.

Після цього вони сховалися в будівлі Будинку друку, де їх оточили співробітники правоохоронних органів.

Зазначається, що правоохоронцям передали орієнтування, згідно з яким у Грозному можуть перебувати кілька озброєних груп.

На місце події прибула бронетехніка.

чечня війна росія

Знак гривні
Знак гривні