Російський мародер одягнув сім'ю в речі з малайського Боїнга (ФОТО)

Черговий приклад "моралі" і "моральності" піднесли цивілізованому світу російські найманці, що воюють на українському Донбасі. Один з них, житель міста Чебоксари Сергій Данилов, похвалився у соціальній мережіВКонтакте "трофеями", знайденими на місці падіння малазійського цивільного літака Boeing-777, збитого терористами над Донбасом.

За визнанням Сергія Данилова, який воює за ДНР, він із задоволенням п'є чай із фарфорової чашки, підібраної серед уламків літака і 298 тіл загиблих.

Про те, що чашка потрапила на соняшникове поле в Донецькій області саме зі збитого Boeing, свідчить назва авіакомпанії Malaysian Airlines на її денці, яке російська найманець також не посоромився сфотографувати і опублікувати в соціальній мережі.

Сім'я росіянина, що залишилася на батьківщині, в Чебоксарах, також не бідує, із задоволенням носячи речі загиблих пасажирів рейсу MH17, і навіть охоче в них фотографується.

За словами Сергія Данилова, його дружина, теща і всі дочки тепер забезпечені красивими голландськими куртками та якісною європейською косметикою. Їх фото в "трофейному" одязі він також опублікував на своїй сторінці.

А ось і сам "добитчік":

Нагадаємо, що приклад Сергія Данилова далеко не перший. Відразу після падіння літака одна з місцевих жительок вже похвалилася на фотосервісі Instagram тушшю для вій, підібраною на місці трагедії. Фото жительки міста Тореза Донецької області з її кошмарним трофеєм тоді обійшло перші смуги практично всіх світових ЗМІ.

Нагадаємо, походження "Бука", що збив Боїнг MH17, визначили з точністю до бригади: Курськ, армія Росії (ФОТОДОКАЗИ)

донеччина боїнг mh17 кримінал тероризм

Знак гривні
Знак гривні