Три хороші новини: гривня укріпилася, Рада звільнила від податків волонтерів, Франція не продає Містралі

Перша хороша новина: Сьогодні, 3 вересня, НБУ знову знизив офіційний курс долара. Долар США опустився до - 12,53 грн
На міжбанківському валютному ринку також знизився курс американської валюти. Торги по долару відкрилися котируваннями 12,5-12,95, до 12:00 ціни знизилися до 12,45-12,6 грн / дол.

Друга хороша новина: Вчора Верховна Рада звільнила від оподатковування благодійну допомогу для учасників АТО.
За це проголосували 229 депутатів, повідомляють "Українські новини".
Законом вносяться зміни в статті 165 і 170 Податкового кодексу про звільнення в період проведення АТО від оподатковування податком на доходи фізичних осіб благодійної допомоги, призначеної для учасників бойових дій.

При цьому благодійну допомогу, зроблену для закупівлі або у вигляді спецзасобів індивідуального захисту (каски, бронежилети), технічних засобів спостереження, ліків, продуктів буде звільнено від оподатковування податком на доходи фізичних осіб.

Законопроект у Раді було зареєстровано президентом Петром Порошенком.
Як відомо, на початку квітня Рада дозволила фінансування національної оборони держави за рахунок благодійних внесків.

Третя хороша новина: Сьогодні Президент Франції Франсуа Олланд заявив про припинення постачання Росії першого вертольотоносця "Містраль".
В середу Олланд провів зустріч з комітетом оборони Франції, під час якої було зроблено висновок, що "не існує достатніх умов для поставки першого вертольотоносця" Росії.

"Рособоронекспорт" і французька компанія DCNS підписали контракт на будівництво двох вертольотоносних кораблів-доків (ДВКД) типу "Містраль" у червні 2011 року. Передача ВМФ Росії ДВКД-1 "Владивосток" була запланована на осінь цього року.

податки долар закон курс волонтери

Знак гривні
Знак гривні