Чернігівську Солідарність очолив екс-регіонал

Обласний Чернігівський штаб партії "Солідарність" Петра Порошенка очолив екс-депутат фракції Партії Регіонів Владислав Атрошенко. Про це повідомляє ініціатива «Народний трибунал Майдану».

"Я буду слідкувати, принаймні на території Чернігівської області, щоб не попали люди, які мріють про "соціальний ліфт" за рахунок партії"- під час прес-конференції заявив депутат, котрий у 2012 році приєднався до фракції Партії Регіонів - вочевидь з чисто ідеологічних міркувань.

Варто зауважити, що Атрошенка вже доволі давно пов'язують з Петром Порошенком. Тим не менше, призначення у Чернігові ще раз показує істотну проблему президента - коротку лаву запасних у його команді, через що він змушений використовувати "старі кадри", навіть якщо вони у минулому були у фракції Партії Регіонів. Попередній подібний приклад - це список в Київраду, який довелося поділити з Кличком і при цьому провести по квоті представників "молодої команди" Черновецького.

Нагадаємо, що Владислав Атрошенко у 2012 році пройшов до Верховної Ради по Чернігівщині як самовисуванець і майже відразу приєднався до фракції Партії Регіонів, в якій - серед іншого - голосував 16 січня 2014 року за пакет законів авторства Олійника-Колесніченка, спрямованих на придушення Майдану.

кадри порошенко

Знак гривні
Знак гривні