Джерело в Міноборони: Малайзійський Боїнг збили російські ППО. Україна представить докази (ОНОВЛЮЄТЬСЯ + ФОТО)

СБУ оприлюднила переговори терористів, які підтверджують, що літак збили вони:

Оновлено: Тимчук пише, що о 13.30 поблизу Сніжного була зафіксована колона сепаратистів із установкою Бук

Оновлено: Декілька фотографій з місця подій. У соцмережах пишуть, що місцеві потягнулися збирати речі і мобілки загиблих. "Вы же знаете, как мы обнищали за времена Ахметова-Януковича"

Оновлено: у збитому літаку було 23 громадянина США, Обама позвонив Путіну, повідомляє у Твітері російський журналіст Венедіктов

Оновлено: Радник голови МВС говорить, що літак могли збити із Буку, який сепаратисти првезли з Росії. Як повідомляють очевидці сепаратисти намагаються сховати трупи загиблих. Самі сепартисти спростовують свою причетність і заявляють, що "чорний ящик" передадуть у Москву.

Лайнер "Боїнг-777" авіаліній Малайзії, який виконував рейс Амсердам - Куала-Лумпур збила російська ППО. Планували збити українськихй транспортний літак. В цьому районі російська ППО здійснює прикриття дій загонів російських найманців і терористів.

"Джерело "Цензор.Нет" у Генеральному штабі ЗСУ заявло:" Пуск ракети по авіалайнеру "Боїнг-777" авіаліній Малайзії був здійснений російської ППО з прикордонного району або з нульової позначки біля кордону з Україною, - зазначив журналіст Юрій Бутусов в "FaceBook" . - "Це абсолютно точно російський зенітно-ракетний комплекс - швидше за все, це С-300 або" Бук "- лайнер йшов на висоті понад 10 000 метрів. ПЗРК туди не дістане. Україна не має в районі Донецька будь-яких засобів ППО дальньої дії. Немає таких засобів і у терористів".

«Вчора силами ППО Росії був збитий штурмовик Су-25 ВПС України. Сьогодні наша військово-транспортна авіація силами літаків Іл-76 забезпечувала постачання блокованого угруповання наших військ в районі кордону з Росією. Очевидно, війська ППО РФ спробували знищити наш літак, але сталася помилка оператора-навідника, і був вражений цивільний літак. Україна представить докази знищення "Боїнга" російськими військовими ", - йдеться в повідомленні.

Відразу після падіння малазійського літака керівник терористів Гіркін і російські ЗМІ заявили про збитий український літак.

сканадал авіакатастрофа війна шок

Знак гривні
Знак гривні