Грошима армії досі розпоряджається донецький ставленик проросійського екс-міністра оборони Лєбєдєва

Якщо когось ще дивує, чому тендери тягнуться місяцями, закуплені бронежилети не захищають життя солдатів, із зібраної народом допомоги витрачено лише третину та інші подібні питання - не дивуйтеся. Одна з причин - на своїх місцях продовжують сидіти найбільш одіозні персонажі часів Януковича.

Хочемо представити вам одного з них: Максим Гольдарб, директор Департаменту внутрішнього аудиту та фінансового контролю Міноборони. Він народився у Тульській області Росії, працював у прокуратурі міста Дебальцеве Донецької області, далі - заступником прокурора Донецька.

Коли пану Гольдарбу було 33 роки, його запросили на роботу у Київську прокуратуру. Там він мав зивчку з'являтися на шикарному Range Rover, як справжній прокурор-мажор.

Рік тому проросійський Міністр оборони Павло Лебедєв призначив Гольдарба головним відповідальним за гроші у Міноборони. Щодо його махінацій з грошима у СБУ та ГПУ писали і військові, і народні депутати.
Та він, незважаючи на зміну влади, продовжує розпоряджатися грошима армії, зокрема, 133 млн. грн, які люди перерахували на війну.

Як слушно зауважує журналістка "Слідство-Інфо", доречно задати Гольдарбу лише одне питання - "кого він вважає своїми, коли розповідає про війну на Донбасі"?

донбас війна люстрація

Знак гривні
Знак гривні