(ОНОВЛЕНО) Глава АП - це один із головних русифікаторів України.

Оновлення - Ложкіна вже призначено. Указ 519/2014

В політичних колах ходять вперті чутки, що Порошенко призначить главою своєї адмінстрації колишнього бізнес-партнера по журналу "Кореспондент" (колись спільно володіли) Бориса Ложкіна.

Чому його не можна призначати аргументує Ігор Луценко: В його колишній медіа-імперії - купа українофобських жовтих видань з величезними тиражами (звісно, не всі «плінтусного» рівня, але ж).

Без перебільшення: якщо б не було Ложкіна з його активами, Україна була б іншою, українська мова була б значно популярнішою. І українська преса – не такою жовтою, деінтелектуалізованою та замкнутою в російському фраватері.

Вретшті, Україна не була б такою російською.

Ложкін за освітою – викладач російської мови та літератури. В побуті – принципово російськомовний.

Росія не забуває своїх героїв-русифікаторів. Ложкіна нагороджено почесною грамотою Ради Федерації Росії за просування російських медіа.
Заслужено.

Що означає призначення Ложкіна на найближчу до Президента посаду – очевидно. Є лише один штрих, котрий треба підкреслити – «замирення» з сепаратистами, ймовірно, буде передбачати фактичну ліквідацію Києвом статусу української мови на Донбасі у обмін на припинення вогню.
Це означає цілком мирну втрату Донбасу як нашого регіону в довгостроковому періоді.

Мова - значно ефективніше, ніж військове вторгнення.

Компаньйони

мова нові ложкін порошенко

Знак гривні
Знак гривні