Прогноз: у найближчі дні терористи повністю поставлять під контроль ще низку населених пунктів на Донбасі

Сьогодні це сталося у Констянтинівці, Донецька область. Озброєні бандити захопили міліцію та міськвиконком, міліція при цьому повідомляє що нічого незвичайного не відбувається (вочевидь, тому що вони співпрацюють з нападниками)

Вже очевидно, що жодної антитерористичної операції в області не проводиться, всі заяви про блокування Слов'янська - брехня. Вчора з Донецька в Слов'янськ приїхало колона із близько 100 машин на чолі з із зрадником депутатом Олегом Царьовим, яка привезла їжу для бандитів у Слов'янську. Так само, поза Слов'янськом була захоплена місія ОБСЄ, що було б неможливим у випадку справжнього блокування міста.

Останні тим часом продовжують вбивати та захоплювати у заручники людей. Вже декілька десятків журналістів, міжнародних спостерігачів і просто випадкових людей, знаходяться в руках у злочинців. Сьогодні було знайдено ще одне тіло з такими ж слідами катування, як у вбитого студента з Києва та депутата з Горлівки. Вчора були захоплені і піддані катованям у прямому ефірі, за участі російського "кореспондента", 3 офіцери управління "А" СБУ (яких за чутками, здав хтось із колег - серед яких, йомвірно, велика кількість працює на Росію )

Один із лідерів сепаратистів Пушилін цілком спокійно в один день дає прес-конференцію разом із вбивцею з ГРУ "Стрелком", а наступного дня очолює дії в Донецьку по захопленню місцевого телебачення.

Злочинці бескарно атакують військові об'єкти в Краматорську та Аретмівську. Водночас, успішний наступ українських силовиків, під час якого були знищені блокпости на в'їзді в Слов'янськ, був зупинений за наказом керівників АТО. Відомо, що сил і кваліфікації наших військових та спецпідрозділів міліції достатньо принаймні для повного блокування Слов'янська.

Вперше за весь час подій група "Інформаційних спротив" практично прямим текстом заявляє, що вище політичне керівництво веде гру, яка вступила у протиріччя з національними інтересами України.

Після Констянтинівки будуть захоплені інші міста - і це лише збільшує ймовірність військового втручання Росії.

Напрошується лише один висновок - вищі політичні керівники України, більшість з яких представляють БЮТ, навмисне не зупиняють дестабілізацію в Україні, скоріше за все для того щоб унеможливити вибори 25 травня, на яких Юлія Тимошенко не має жодних шансів перемогти.

Констянтинівка

росія війна схід

Знак гривні
Знак гривні