Швидкий аналіз пропозицій влади від Лесі Оробець. (ОНОВЛЕНО 22:27)

Висновок - не погоджуватися у жодному разі! "Янукович за останні два дні практично втратив владу. Його підтримка в народі рівна нулю. Нема навіть антимайдану, епізодично місцями виганяли бюджетників. Про що розказує портнов?"

***
Президент Віктор Янукович погодився звільнити від відповідальності всіх учасників протестних акцій. ГПУ і МВС вже звернулися до судів з відповідною пропозицією.

Про це заявив перший заступник глави адміністрації президента Андрій Портнов за підсумками переговорів лідерів опозиції з президентом Віктором Януковичем та робочою групою з врегулювання політичної кризи. "За результатами переговорів сторонни вирішили:

Перше: на пропозицію лідерів опозиції щодо звільнення вже затриманих осіб Янукович запропонував Генпрокурору вийти з пропозицією до судових органів про зміни запобіжного заходу, не пов'язані з попереднім ув'язненням. Генпрокурор і Міністр внутрішніх справ уже зробили свої заяви, якими запропонували зробити те ж саме", - заявив Портнов

Але ж суди у нас незалежні!!! Як це може на суди вплинути? Це і скаже нам пшонка через 5 днів. Вони думають, що ми ідіоти і не бачимо різниці між ЗМІНОЮ ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ і КРИМІНАЛЬНИМИ ОБВИНУВАЧЕННЯМИ???

Безневинними катованим людям шиють по 15 років. Коли Майдан розійдеться, пшонка з судами їх "справедливо покарає".

"У зв'язку з цим, лідери опозиції мають негайно забезпечити повний відхід людей з вулиці Грушевського і припинення будь-яких протиправних дій",- додав перший заступник глави АП.

Щоби внести розкол і винищити радикально налаштованих поодинці. Викрадення вночі із лікарень же не припиняться. Для пшонки і захарченка їх нема.

Нагадаю ще про покарання сівковича, попова і коряка. І встановлення істини в показах попова на клюєва.

"Наступна пропозиція від опозиції полягала у прийнятті закону про амністію, яким звільнити від відповідальності всіх учасників протестних акцій за весь період політичної кризи.

Янукович погодився на цю пропозицію. Це рішення можна було підтримати фракціями більшості за умови повного звільнення всіх захоплених приміщень в усіх куточках нашої країни, у тому числі на Майдані Незалежності", - додав Портнов.

Пропоную також законом повернути життя убитим, вставити очі тим, хто їх втратив і нетравмовану психіку катованим. А також оплатити з грошей януковича і пшонки знищені машини і спалене майно.

Також вирішено, що сторони переговорів можуть "спільно створити групу, щоб погодити політичне рішення щодо повернення української Конституції від 2004 року. і попросити попрацювати або над змінами Конституції через спосіб прийняття в парламенті, або через механізм Всеукраїнського референдуму.

А НАВІЩО міняти Конституцію? Під яку політичну програму реформ? Конституція в цій країні так-сяк виконувалась при Ющенку, і все. Нащо сідати грати в карти в купе з шулерами?"

Лідери опозиції зазначили, що механізм Всеукраїнського референдуму, зазначений в законі про референдум, є таким, що підлягає можливим змінам.

Наша сторона погодилась на створення робочої групи, щодо того, щоб змінити законодавство про референдум і запропонувати, можливо, через такий механізм зміни до української Конституції", - роз’яснив Портнов.

Це пусте. З губернаторами януковича на місцях, прокурором пшонкою, цими судами і ні одиним покараним катом (всі клюєви і беркути на посадах, з преміями) - я знаю результат цього референдуму зараз. Я в групових істериках "злочинна влада все фальсифікувала, ми подамо в суд" участі брати не буду.

"Сторони обговорили можливі зміни до законів, ухвалених 16 січня 2014 року. Ми … готові внести зміни до цих законів і будемо працювати спільно з нашими політичними опонентами над досягненням компромісу по цих законах і внесенням змін до тих законів, щодо яких ми знайдемо політичний консенсус", - заявив Портнов.

Не існує ніяких законів 16 січня. Нічого не було прийнято в ВР. На фото це видно. Підписи можуть ставити на заповітах і розписках. Це розвод бандюками лоха. Пообіцяли убити і пограбували, лишили живим - лох має бути щасливим.

Також сторони досягли згоди щодо формування Центральної виборчої комісії на пропорційній основі згідно з тими пропорціями розміру парламентських фракцій, які сьогодні є в парламенті.

Тобто контроль у ригів і комуністів +1 член "від позафракційних". Голосування завідомо 8 на 6. Плюс суди, бандюки і прокурор пшонка.

Ми прозрієм і від результатів виборів, і від референдуму. Якщо клюєв пропонує цю туфту, значить знає, що забезпечить плановий результат в цих умовах. Недаром його перший зам портнов - він забезпечить всі суди і юридичну "обмотку" по привилам дворового футболу.

"Також сторони домовились про те, що площі та вулиці міста Києва будуть поступово звільнені як протестувальниками, так і правоохоронцями", - підсумував Портнов.

Ось тут ми і приїхали. Розійдемось - вимордують по одному. У псів нема гальм, а ми змусили їх дуже сильно боятись.

Вони будуть жорстоко і підступно мститися до свого останнього подиху, якщо матимуть змогу.

Янукович за останні два дні практично втратив владу. Його підтримка в народі рівна нулю. Нема навіть антимайдану, епізодично місцями виганяли бюджетників. Про що розказує портнов?

ОНОВЛЕНО 22:27
У наступному пості Оробець додає:
Януковича в відставку. Повний демонтаж ригокомуністичної диктатури. Люстрація держорганів

Янукович усвідомлює, що вже загубив владу. Якщо кажуть про "переформатування більшості", то це означає, що розуміють вони всі.

Переговори з януковичам вийшли з глухого кута тільки після утворення народних рад і повстання в регіонах, а також рішучих дій на вулицях Києва. Це все треба було робити на початку грудня. Тітушок палити машини в Київ щось уже не везуть. І не від любові бандитів до законів, а того що не знаходять бажаючих.

Продовжуємо успішні дії - забираємо у бандитів владу. По Конституції - джерело влади народ, ми дали, ми і взяли назад, це всім має запам'ятатись на віки вічні. Продовжуємо переговори, вони тільки почали ставати продуктивними.

Не повторимо 2005, не дамо злити наші жертви. Побудуємо нову Україну для себе.

Цілеспрямовано, мирно, масово.
***

майдан переговори

Знак гривні
Знак гривні