ТЕРМІНОВО: правоохоронці вбили чотирьох учасників протесту (ОНОВЛЕНО 12:20)

ОНОВЛЕНО 12:20 Генпрокуратура підтвердила, що люди загинули від вогнепальної зброї. Також повідомляється про теретього вбитого, якого знайшли у приміщенні бібліотеки Національної академії наук

ОНОВЛЕНО 11:00
Третій загиблий: імені ще не встановлено. Про нього Українській Правді від повідомив черговий лікар Микола Сівак. Загинув молодий чоловік віком 20-25 років. Він був застрелений, поранення в грудну клітину в області серця. Він поступив у медчастину близько 8 години ранку вже без пульсу. Тіло загиблого знаходиться у медчастині на Грушевського, яку розгорнули в одній з будівель. Наразі там працює міліція, триває упізнання.

Пам'ятаєте хлопця, якого жорстоко бив, навіть непритомним, "беркут" на колонаді стадіона "Динамо"? Після побиття виродки скинули хлопця вниз. Він помер в лікарні увечері, від отриманих травм.

Друга смерть: близько 6-ї години ранку пострілами у голову і груди - ймовірно із стрілкової зброї, ймовірно снайперської гвинтівки, був застрелений чоловік, що знаходився поруч з барикадою на Грушевського.

Вічна пам'ять героям!

Безпосередню відповідальність за ці смерті несе у першу чергу Янукович, в другу - Захарченко і керівництво "Беркуту". Вочевидь, метою таких дій є чергова спроба залякати учасників протестів.

Влада пішла по найжорсткішому, румунському сценарію?

Протистояння поруч з стадіоном Динамо. Фото: Уніан

Євромайдан протест жертви влада

Знак гривні
Знак гривні