За два дні бандити викрали 100 людей.

Близько 100 громадян викрали за останні дні. Як правило це прості люди, котрі поверталися з Майдану. В цих умовах важлива солідарність і вона є. До МВС та СБУ направляється кількатисячна колона активістів Громадського сектору Майдану з вимогою знайти і звільнити відомого активіста Ігоря Луценка, котрого викрали у лікарні до якої він привіз постраждалого товариша.

Також у даний момент близько 150 студентів знаходяться у громадській приймальні МВС вимагаючи звільнити студентів, яких було викрадено на вулиці невідомими, а потім доправлено до Дніпровського та Деснянського райуправлінь МВС

За словами Яценюка колона з Майдану також вирушає до Генпрокуратури де вимагатиме припинити викладення людей. Саме Яценюк говорить, що керівництво Євромайдану не може встановити місцезнаходження близько 100 осіб.

Кілька тисяч демонстрантів рушили з Майдану на акцію захисту активістів Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, яких брутально викрали цієї ночі, а доля досі не відома. Хода йде до МВС та СБУ по вул. володимирській і скандує "один за всіх і всі за одного!"

солідарність міліція злочин Євромайдан

Знак гривні
Знак гривні