Конфуз з факелом. Росіяни кепкують з олімпійської естафети (фотожаби)

Новий конфуз стався в факелом Олімпіади. Цього разу увага блогерів прикута до естафети в Благовєщенську. Сотні перепостів отримала фотографія, на якій зображений морж-факелоносець у крижаній воді Амура, але факел у нього чомусь не в руках.

Насправді ж, як пише fastcult.ru, виявилося, що фотографію відкоригували за допомогою Photoshop. Спочатку знімок виглядав, звичайно ж, інакше:

Але користувачів інтернету факт недостовірності не лякає. У мережі з'являється все більше коментарів і нових зображень, пов'язаних з факелоносцем в Красноярському краї.

Раніше всі глузування блогерів і користувачів були пов'язані з тим, що факел на початку естафети постійно згасав. У перший раз олімпійський вогонь згас в Москві, на самому початку естафети, в руках у її другого учасника Шаварш Карапетяна. Ситуацію врятував невідомий співробітник охорони Кремля, який підпалив факел від запальнички.

Пізніше факел кілька разів згас у Санкт-Петербурзі, в тому числі в руках міністра культури Росії Володимира Мединського.

Ще одним приводом для сарказму та іронії з боку інтернет-користувачів стала новина про те, що олімпійський факел відправився в космос. 7 листопада ракета «Союз» з олімпійським вогнем на борту стартувала з Байконура.

фотожаби Сочі курйоз росія фотожаба гумор Фото спорт

Знак гривні
Знак гривні