«ПР, ви пішли проти народу!» В Криму підприємець збунтувався проти влади (ФОТО)

Севастопольський підприємець Семен Фінк влаштував дошку ганьби української та міської влади на фасаді лазні, якою володіє у спальному районі міста.

На фронтоні невеликої будівлі він встановив велику емблему Партії регіонів і підписав: «Ви пішли проти народу!», повідомляє «Новий регіон».

На фасаді розвішані гасла типу: «Ідіот Азаров - ворог народу», « Терпіння севастопольців на межі», « Ігнорування досвіду таких як Фінк - ціла могила Януковича». Поряд з входом в бар на першому поверсі встановлена табличка «Громадська організація прогресивних громадян Севастополя».

Всю цю агітацію невідомі нещодавно замалювали чорною фарбою, як вважають місцеві жителі, на замовлення влади. Тому Фінк вирішив встановити новий плакат: «Ці мерзотники грабують мене та інших севастопольців». Далі слідує список «сволот», який очолюють голова українського уряду Микола Азаров та генеральний прокурор Віктор Пшонка. Також зазначені прокурор Севастополя Ігор Пілат, керівник Державної архбудінспекції Дмитро Козлов та інші дрібніші начальники.

До протестних дій Семена Фінка підштовхнуло те, що влада хоче забрати у нього бізнес. Щоправда, яким чином, підприємець не уточнює. Відомо, що лазню відключили від світла та води. Цей об'єкт Фінк спочатку орендував, а потім викупив у міста на початку 2000-х років. Зі старої одноповерхової комунальної лазні перебудував його у триповерховий будиночок з перукарнею і баром.

Місцеві жителі прийшли підтримати Фінка в його боротьбі, тому що підприємець веде значну соціальну роботу: безкоштовно миє малозабезпечених і дітей-інвалідів, надає матеріальну допомогу нужденним.

«Безмозкі останнє місце виривають. Вони на мене накинулися, думають, що вкрадуть цю лазню. Мені за державу прикро, і я вирішив плакати повісити. Я написав там найголовніших сволот. Але, може, вони тимчасово сволоти. Якщо ця сволота сюди прийде і скаже: «Все, я зрозумів, що треба жити по-іншому», - ми його прізвище знімемо» , - заявив Фінк.

крим бізнес протест влада

Знак гривні
Знак гривні