Брехня і цинізм. Офіційного рішення про «почесну варту» школярів біля Вічного вогню немає. Прикриваються самоврядуванням

Волонтери із "Спілки Української Молоді в Україні" після численних дзвінків у приймальню київського Департаменту освіти та Київської міської держадміністрації (КМДА) з'ясували що рішення Київради чи розпорядження КМДА про виставлення із школярів "Прочесної Варти Пост №1" не має. Та про цю варту пишуть офіційний сайт КМДА та сайт київського Департаменту освіти.

У приймальнях цих установ пояснюють, що Варта - виключно ініціатива шкільного самоврядування підтримана Департаментом. На прохання вказати конкретні організації самоврядування, які висунули ініціативу чиновники відповісти не змогли.

В кращих традиціях СРСР влада використовує брехню і подвійні стандарти і через шкільну систему учить цій брехні наших дітей.

Про приклади «ініціативи» в молодших класах та як вчителів змушують здавати гроші для «ветеранів» читайте тут

Влада щороку все більше відмовляється від фінансування шкільної освіти, перекладаючи це на плечі батьків. Як стверджує голова комітету ВР з питань освіти Лілія Гриневич: "За офіційною статистикою 2011 року домогосподарства витратили на, так звану, безкоштовну загальну середню освіту щонайменше 16,7 мільярдів гривень, це без врахування усіх неофіційних внесків батьків, які вони вкладають у безкоштовну освіту". При цьому влада не соромиться використовувати дітей у політичній пропаганді.

Будемо вдячні, якщо ви напишете, чи у школі до якої ходять ваші діти дирекція змушує школярів брати участь у цих партійно-владних заходах. Пишіть в коментарях, на редакційну пошту або у Твітері під хїеш тегом #marazm_shkoly
Якщо маєте інсайдерську інформацію про плани чиновників від освіти – пишіть, або в коментарях, або на пошту texty.org.ua (собачка) gmail.com Анонімінсть гарантуємо.

Саме при Сталіні придумали виставляти різноманітні почесні варти із дітей

загроза освіта диктатура київ абзац

Знак гривні
Знак гривні