Увага! Будь ласка, поширюйте інформацію про акції солідарності з жителями Врадіївки!

В низці міст України громадяни збираються провести акції на підтримку жителів Врадіївки. Вимоги - покарання винних міліціонерів, реформа системи МВС, відставка міністра Захарченка.

Оновлено: звіти про акції у різних містах України можна прочитати у матеріалі з сайту "Майдан"

Замість того, щоб покарати винних у згвалтуванні та звірячому побитті жінки, і провести справжнє розслідування низки інших вбивств молодих жінок у селі Врадіївка, репресивний маховик прокуратури МВС вже починає переслідувати доведених до відчаю людей, що повстали проти несправедливості.

Будь ласка, поширюйте інформацію про мітинги солідарності - сьогодні ми всі є жителями Врадіївки, і до кожного може прийти і знищити його життя озвірілий від безкарності мент або прокурор.

***
ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Акція пройшла сьогодні, 4 липня. Про деталі можна дізнатися на цій сторінці: http://vk.com/event55573464

ДОНЕЦК
6 июля, в субботу в 14:00, в Донецке у здания областного управления МВД по адресу улица Горького, д. 61 (район Пожарной площади) состоится акция протеста против насилия в МВД. Инициаторы - я и блоггер pauluskp. Главные требования - наказать врадиевских насильников, провести люстрацию в МВД и отправить в отставку министра МВД Украины Захарченко. Прошу всех дончан, кто видит это сообщение, как можно шире распространить эту информацию и присоединиться к акции протеста. Митинг состоится без политической символики, приглашаются все, независимо от политических взглядов.
http://frankensstein.livejournal.com/421454.html
http://pauluskp.livejournal.com/397688.html

ЛЬВІВ
(акція відбулася вчора)
Львів’ян запрошують прийти на обід під обласне управління міліції.
3 липня, у Львові біля обласного управління міліції пройде акція «Пообідай біля Управління МВС» «Обід» запланували із 13:30 до 14:00 і через соціальні мережі львів’ян запрошують долучитись до обіду.
«Сьогодні, 2 липня, біля обласного управління МВС нас було 10.
У Врадіївці, де живе бл. 8 тис, продовжують протестувати 500 чоловік. Ви всі розумні, можете самі прочитати. Кому ще не очевидно – системи і держави нема.

Ми не можемо змінити все зразу, але щось треба робити. Протягом останніх кількох місяців нас, громадян, вже просто б’ють. Без розмов, просто валять. Бо вони мають силу. Хто за це має відповідати?
Приходьте, кажіть свою думку в очі, а не в чаті. Треба не дати спустити все на гальма. Винуватці мають бути покарані.
3 липня 2013 року о 13:30-14:00 збираємось на обід до Головного управління МВС України у Львівській області на пл. Григоренка, 5.
ПРОЧИТАЙТЕ, ПОШИРТЕ, ПРИХОДЬТЕ», – йдеться у повідомленні організаторів.
http://maryxmas.livejournal.com/3416160.html

ОДЕСА
Театральна площа 4 липня о 17:00.
http://od.vgorode.ua/news/180264-odessyty-vyidut-k-opernomu-v-podderzhku-bunta-protyv-mylytsyonerov-bespredelschykov-vo-vradyevke

КИЇВ
четвер 4 липня о 14.30 центальний офіс МВД (Богомольца 10)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=484127038334875&id=100002127509181

(Оновлено: фотосесія з акції, яка пройшла 4 липня у Києві: http://texty.org.ua/pg/news/devrand/read/46975)

ХАРЬКІВ

5 липня, площа СВОБОДИ, 19:00
https://www.facebook.com/events/499980663421418/

джерело

***

Найменше, чим ви можете допомогти, це поширити цю інформацію в Твітері, Фейсбуці, вКонтакті, на вашому блозі або сайті, розказати своїм знайомим вживу.

У кого є можливість - прийдіть на акцію, або організуйте свою у власному місті - солідарність зараз як ніколи важлива. Ми всі - жителі Врадіївки!

пряма дія акція протест

Знак гривні
Знак гривні