На Донбасі іменами місцевих князьків уже називають вулиці

Відтепер у Горлівці вулиця радянського революціонера Клокова на селищі шахти Кочегарка, носитиме ім'я Нагапета Саркісяна, батька авторитетного бізнесмена Армена Саркісяна, який посів 2-е місце в рейтингу "ТОП-20 найвпливовіших горлівчан" і наближеного до народного депутата України від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

Армен Саркісян

Рішення про перейменування вулиці прийнято 25 червня депутати на сесії Горлівської міськради, - повідомляє сайт Gorlovka.ua.

Як розповіла на сесії міськради начальник управління містобудування, архітектури та земельних ресурсів Горлівської міськради Марина Кисельова, щодо перейменування вулиці відбулися громадські слухання за участю місцевих жителів.

При цьому, відповідаючи на запитання депутата міськради Юрія Жука, вона зазначила, що на даній вулиці знаходиться всього шість будинків та їх мешканці погоджуються понести фінансові витрати, які виникнуть у зв'язку з перейменуванням.

Кисельова також зачитала клопотання мешканців, в якому сказано, що Н. Саркісян "зробив багато для нашої територіальної громади, зокрема, допомагав з вирішенням питання про ремонт каналізаційної мережі, благоустроєм прибудинкових територій, а також постійно за власні кошти поліпшував дорожнє покриття на вулиці, брав активну участь у роботі селищного комітету".

Нагапет Саркісян є батьком Армена Саркісяна, відомого в Горлівці бізнесмена, в активах у якого коктейль-хол "Зефір", ресторан "Гостинний двір", Красноармійський машинобудівний завод. Крім цього, він активно вкладає кошти в підтримку спортсменів, будучи віце-президентом Донецької обласної та Горлівської міської федерації боксу. Також він розширює свої медіа-активи: до створеного на його кошти інтернет-сайту "Горлівська правда" додався ще один інтернет-ресурс - сайт міста Горлівки 06242. Також низка інтернет-ЗМІ вказує на його близькі стосунки з народним депутатом України Юрієм Іванющенко.

донеччина мезозой

Знак гривні
Знак гривні