Бойовики регіоналів тренуються у клубі, який тісно пов'язаний з міліцією

Після того, як читачі інтернету впізнали на фотографіях Вадима Тітушка з Білої Церкви - "головного героя" і безстрашного бійця, який не побоявся напасти на Ольгу Сніцарчук, з'ясувалося що він та ще принаймні близько десяти нападників тренуються в клубі "Будо".

міліція з народом, тобто з бойовиками - тому що є членами однієї команди

Після того, як було визначено декілька перших "бойовиків", читачі почали залишати різко негативні коментарі на сторінці клубу ВКонтакті, яку швидко прикрили для запису. Також, декілька десятків членів клубу видалили свою інформацію на екаунтах ВКонтакті.

Голосування за кращого спортсмена клубу Будо - сторінка була видалена сьогодні вранці

Клуб "Будо" входить у Федерацію Панкратіона України, яка була створена для фізичної спецпідготовки представників правоохоронних органів (цитата з сайту федерації). Наразі її очолює Віктор Петрович Корж, генерал-майор міліції та екс-депутат двох попередніх скликань від Партії Регіонів. Зараз він заступник голови Київської міської адміністрації.

Однак найбільш цікаво, що адресою клуба "Будо" зазначена вулиця ПРИВОКЗАЛЬНА 3, тобто будинок де знаходяться Білоцерківський міський та районний відділи головного управління міністерства внутрішніх справ України в Київській області, а також Білоцерківський міжрегіональний відділ управління боротьби з організованою злочинністю.

Не виключено, що ситуація з клубом "Будо" - це не випадковість, а частина більш широкої системи підготовки бойовиків для залякування опозиційно налаштованих громадян. Системи, що створюється на базі пов'язаних з міліцією спортивних клубів, в тому числі клубів з федерації панкратіону.

Оновлено 13:55
На малюнку нижче визначено вже трьох ключових осіб, що брали участь у нападі на журналістів

Василь Бойко - голова білоцерківського молодіжного осередку Партії Регіонів

Один із них, це друг Тітушка, якого звати Арсен Капанський - із тої ж компанії "спортсменів" клубу "Будо", тут він у якості представника адміністрації від ПР на "антифашистському" мітингу.

Капанський - з офіційним бейджем адміністратора
"антифашистського" мітингу

Капанський та Тітушко в компанії "друзів-спортсменів"

Інший, як йдеться в цьому матеріалі - це Василь Бойко - голова білоцерківського молодіжного осередку Партії Регіонів

Оновлено 15:00, 20 травня:
Що спільного між руйнуванням будинку вчительки на Печерську, виборами по 90 окрузі, та нападом на людей (на журналістів та мітингуючих громадян)? Одні і ті ж самі мармизи гопників: http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/20/6990248/

опозиція протести київ влада

Знак гривні
Знак гривні