Почалося. У Києві невідомі вже громлять намети, де роздають запрошення на акцію «Вставай, Україно!»

У кількох районах Києва були здійснені напади на інформаційні намети ВО «Батьківщина», в яких поширювали запрошення на акцію «Вставай, Україно!»

Учора близько 13:00 у Святошинському районі до намету «Батьківщини» підійшли двоє невідомих і «почали погрожувати активістам фізичною розправою». Молоді люди вихопили з рук активіста запрошення, сіли в автомобіль Mitsubishi Lancer без номерних знаків і зникли в невідомому напрямку, повідомили « Коментарям» у прес-службі партії.

«У Голосіївському районі близько 15:00 троє невідомих підійшли до інформаційного намету «Батьківщини» біля станції метро «Деміївська» і намагалися викрасти запрошення на акцію, які були в наметі. Завдяки активістам «Батьківщини» і небайдужим громадянам, що знаходилися поблизу, невідомим не вдалося забрати запрошення.

Подібні випадки, як зазначили в партії, відбулися сьогодні і біля наметів, розташованих поблизу станції метро «Виставковий центр» та на Голосіївському проспекті.

18 травня на Європейській площі в Києві відбудеться мітинг в рамках всеукраїнської акції «Вставай, Україно!». Одночасно на Європейській площі має пройти проводиться під патронатом Партії регіонів «Всеукраїнський антифашистський марш «У Європу - без фашистів!».

Крім того, в опозиції заявляють, що ремонтом доріг і транспортним колапсом на Печерську, влада Києва намагається зірвати проведення акції опозиції «Вставай, Україно!», як це було в Харкові.

акція протест влада

Знак гривні
Знак гривні