Медведчуку подарували 63 гектари закарпатського лісу

Обласна влада Закарпаття, очолювана "регіоналом" Олександром Ледидою, надала очільнику "Украинского выбора" Віктору Медведчуку 63 гектари закарпатського лісу строком на 49 років.

Про це повідомляє Закарпаття-онлайн, посилаючись на документ, який потрапив в розпорядження редакції видання.

Те, що ласий шмат лісу перепав саме колишньому лідеру СДПУ(о), екс-главі Адміністрації Прездента Леоніда Кучми та кумові російського президента Володимира Путіна свідчить той факт, що на території Жденіївського лісництва вже знаходиться відома дача Медведчука, яка колись будувалася під виглядом бази ФК "Динамо", а Товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна компанія "Спорт-тур", якій випало таке щастя від закарпатського "губернатора", однозначно належить до сфери впливу Медведчука.

Зокрема, її очільник Сергій Гринь, що є депутатом Сімеїзької селищної ради від Партії регіонів, є, водночас, представником фонду братів Медведчуків. Саме ця фірма "організувала" під В.Медведчука - провідника путінської політики в Україні - землю і майно на території в Криму, де Медведчук приймав Путіна в той час, коли його чекав на зустріч Віктор Янукович.

У контексті таких дій тепер зрозуміло, чому на виборах у Мукачеві закарпатські "регіонали" висовували до облради очільника закарпатського підрозділу "Украинского выбора" та екс-швагра Медведчука Івана Чубирку.

корупція земля медведчук закарпаття влада

Знак гривні
Знак гривні