Другий тур: Кличко 49%, Янукович – 30%

Якби вибори Президента України відбулися наприкінці лютого 2013 і до другого туру вийшли В.Янукович і В.Кличко, то 30,2% опитаних (серед тих, які мають намір голосувати) підтримали б чинного Президента, 49% – лідера партії УДАР, 11,6% – не підтримали б жодного і 9,2% – не визначились.

Якби до другого туру вийшли В.Янукович і А.Яценюк, то 33% опитаних підтримали б чинного главу держави, 40% – лідера партії Батьківщини, 18,4% – не підтримали б жодного і 8,6% – не визначились щодо свого вибору.

Якби до другого туру вийшли В.Янукович і Ю.Тимошенко, то 33,2% опитаних підтримали б чинного Президента, 36,4% – екс-прем’єра та лідера партії Батьківщини, 22,4% – не підтримали б жодного і 8% – не визначились.

Якби до другого туру вийшли В.Янукович і О.Тягнибок, то 33,5% опитаних підтримали б чинного главу держави, 32,3% – лідера Свободи, 23,4% – не підтримали б жодного і 10,8% – не визначились щодо свого вибору.
Про це свідчать результати соцопитування компанії «Рейтинг».
Детальніші результати опитування дивіться тут

Нещодавно Олександр Турчинов заявив, що кандидатом в президенти від усіх опозиційних сил має бути тільки Юлія Тимошенко.

Наразі перед Кличком стоїть дилема, чи балотуватися на мери Києва, де вибори очікуються цього року, чи йти відразу на президента. Представники Об'єднаної опозиції переконують Кличка балотуватися на мера, сам Кличко мовчить.

Варто зазначити, що протягом парламентської виборчої кампанії рейтинг УДАРУ Кличка був вищим ніж отриманий результат. За свідченням експертів падіння почалося за два тижні до виборів, оскільки частина виборців не була впевнена у справжніх опозиційних намірах боксера. Ще частина прихильників Кличка з числа молоді не прийшла на вибори.

вибори-15 януковиич рейтинг кличко

Знак гривні
Знак гривні