«Сталина на нас нет!». Завтра в Донецьку покажуть вуличний перфоменс

Завтра, 5 березня, о 14:00 біля будівлі Донецької облдержадміністрації з нагоди 60-ї річниці з дня смерті Йосипа Сталіна відбудеться вуличний перформанс «60 лет Сталина на нас нет!».

«Малюйте плакати, наприклад, з тезами: "Масонскую власть к ответу", "Иосиф восстань!", одягайте якісь чудернацькі елементи вбрання, наприклад, бабусин чєпєц, та приходьте!» - написано на сторінці події у Facebook.

Акція «60 лет Сталина на нас нет!» ініційована Літературною угрупуванням СТАН і спрямована проти авторитарних тенденцій в українському суспільстві.

Літературне угруповання СТАН — сучасна арт-спільнота, що діє на території України з 1999 року та ставить за мету акумуляцію творчих сил регіону для подолання культурної кризи й реалізації творчих проектів. Локалізація угруповання — Луганськ.

СТАН входить в міжнародну мережу менеджерів культури Tandem Network, що об'єднує близько 100 організацій з України, Молдови, Туреччини, Єгипту, Сирії та країн Європейського Союзу, а також є членом Української мережі культури.

мистецтво донеччина акція

Знак гривні
Знак гривні