Гривня в «надійних» руках. Карикатура, інфографіка

Порівнявши освіту нового голови Національного Банку України Ігоря Соркіна з освітою та науковими досягненнями голів регуляторних фінансово-кредитних органів провідних економік світу, коирстувач ФБ Дмитро Кондратенко переконався, що гривня в надійних руках, а відомий художник Ігор Лук’янченко втілив оті переконання в карикатурі.

Ігор Соркін розумніший за колег, адже він не витрачав дорогоцінний час на навчання на денній формі в якихось «гарвардах» і «кембріджах» . Вже потім, «без відриву від виробництва», як всі нормальні пацани, він отримав диплом Донецького національного університету через 10 років після початку роботи в системі НБУ.

(світлина збільшується при натисканні)

Голова Федеральної Резервної Системи США Бен Бернанке - Гарвардський Університет, бакалавр економіки (1975); Массачусетський Технологічний Інститут PhD з економіки (1979). У Федеральній Резервній Системі з 2002 року.

Голова Європейського центрального банку Маріо Драґі - Закінчив Римський університет Ла Сапієнца, отримав ступінь доктора економічних наук в Массачусетському технологічному інституті у 1976. З 1984 виконавчий директор Світового Банку і т.д.

Голова Банку Японії Сіракава Масаакі. Токійський університиет, бакалавр економіки (1972); Чиказький університет, магістр економіки (1977). У Банку Японії з 1972 року. Голова Банку Японії з 2008.

Голова Банку Англії сер Мервін Кінг. Кембріджський Королівський коледж, магістр економіки (1969); З 1984 професор Лондонської Школи Економіки. У Банку Англії з 1991.

Голова Центрального Банку Російської Федерації Игнатьев Сергей Михайлович. Економічний факультет Московьского державного університету імені Ломоносова (1975).
Кандидат економічних наук, "МГУ", 1978. У центробанку з 1992 року.

Голова Націнального Банку України Ігор Соркін. Бакинське військове училище за фахом "інженер експлуатації бронетанкової та автомобільної техніки", 1988. У системі НБУ з 1996.

покращення гроші Соркін карикатура інфографіка нацбанк

Знак гривні
Знак гривні