Донецький пенсіонер повстав проти соцзабезу. Вимає звітувати про кожну консерву (ВІДЕО)

Донецький пенсіонер Олександр Іванов звинувачує Центр соціального обслуговування інвалідів Куйбишевського району міста. За його словами, директор центру розподіляє допомогу серед "своїх", а іншим, у кращому випадку, дістається кілька в томаті.

Олександр Євгенович інвалід II групи, у минулому працював у торгівлі, пивідомляє блогер pauluskp. Як фахівець, він по упакованню продуктів визначив, що чиновники отримують благодійну допомогу від супермаркетів, але не хочуть звітувати - скільки надійшло і скільки передали нужденним. Не хочуть чиновники звітуватимуть перед інвалідами і щодо подробиць розподілу державної допомоги, відповідаючи на всі запити "не ваша справа".

Іванов вимагає, щоб керівництво центру регулярно проводило зустрічі з пенсіонерами та інвалідами, надаючи звіт і вислуховуючи претензії до їхньої роботи.

Олександр Іванов закликає пенсіонерів та інвалідів Куйбишевського району об'єднуватися. З цією метою залишив для розповсюдження свою адресу і телефон: Донецьк-71, вул. Правова, 81, кв. 33, тел. 252 28. Йому все одно вже давно надзвонюють невідомі й говорять усілякі капості, але він не боїться.

Подробиці на відео. Про небажання чиновників звітувати з 6:30.

До речі, Олександр Євгенович згадав, що іноді інвалідам роздають прострочені продукти. Багато хто не помічає і бере, а йому, як колишньому працівнику торгівлі, такі речі кидаються в очі. На відео про це говорити не захотів, оскільки на той момент не було доказів на руках.

пільги протест влада

Знак гривні
Знак гривні