Сам жахаюсь – сам сміюсь. Найполохливіша людина Норвегії (+дотепне відео)

Норвезький кур'єр став героєм національного масштабу, після того як його колеги дізналися, що чоловіка можна легко налякати. Тепер весь офіс вигадує, як нажахати Бассе Андерсена: йому вже підсовували замість посилки людську голову, лякали несподіваними звуками і зненацька кидали на стіл різні предмети.

Найполохливіший чоловік, як називає Андерсена The Daily Mail, минулого року став героєм інтернету, коли колеги зазнімкували його переляк на відео. У ролику Бассе підходить до високого ящика і бере до рук посилку, що стоїть на ньому. З-під коробки з’являється голова людини, Бассе від несподіванки несамовито волає, підстрибує і падає навзнак під регіт товаришів по службі.

Знімок переляканого кур'єра, зроблений під час цього розіграшу, виграв звання найкращої фотографії року. Автора жарту навіть нагородили призом.

«Він отримав дорогу фотокамеру, а я не отримав нічого», - розповів Андерсен, втім, без смутку.

Після перегляду репортажу про найлякливішу людину, викладеному на YouTube, з'являється враження, що всі його колеги тільки й роблять, що жартують з нього. Та сам Андерсен не відчуває себе вигнанцем. Судячи з відеозаписів, вже за мить після переляку і гучного лементу, Бассе приходить до тями і починає сам реготати над жартом разом з колегами.

«Я люблю гумор і людей, які вміють вигадатувати розіграші», - розповів життєрадісний Андерсен.

Як переконалися журналісти, здатність Бассе лякатися кожному несподіваного звуку аніскільки не перебільшена. Доки репортери знімали сюжет, колеги встигли двічі розіграти бідолаху Андерсена. Спочатку йому на стіл несподівано кинули зеленого дракона – це так налякало кур'єра, що він впав зі стільця на підлогу і почав в паніці відповзати. Під кінець репортажу показали ще один епізод: поки Андерсен розмовляв з журналістами, хтось за кадром дзвінко ляснув у долоні, викликавши бурхливу реакцію Бассе і переконавши глядачів, що він гідний звання найбільш полохливої людини.

відео норвегія гумор

Знак гривні
Знак гривні