«Конструктивний діалог» з опозицією: податкова «бомбить» офіс чоловіка депутата Лесі Оробець

«В офіс чоловіка увірвалися люди в масках. Позабирали телефони, нікого не випускають і не впускають. Працівники через скляні двері показали, що їх б'ють. Терміново повертаюся з відрядження», - написала на своїй сторінці у Facebook народний депутат від об’єднаної опозиції Леся Оробець.

На цій світлині бійці ДПІ лише тренуються працювати із платниками податків. В офісі Phoenix Capital вони діяли дещо жорсткіше.

Чоловік пані Лесі – засновник і голова ради директорів інвестиційної компанії Phoenix Capital. Це – серйозний гравець на фінансових ринках Східної Європи, у корупційних схемах раніше помічений не був.

«Люди, що увірвалися в офіс чоловіка, збиваючи з ніг охоронця, кричали, що вони з УБОЗ, а зараз переконують юристів, що з податкової міліції, - пише Оробець. - Викликали міліцію по 102 – приїхала група. Люди в цивільному не впускають і їх до офісу! На вимогу працівника міліції пред'явити ухвалу суду, яка дозволяє проведення обшуку та слідчі дії, не реагують».

Народний депутат Леся Оробець

«Наїзд» на бізнес чоловіка народний депутат пов’язує зі своєю політичною діяльністю. «Дали зрозуміти, що відбувається: почалася «індивідуальна робота» з народними депутатами по створенню більшості під Януковича», - зазначила Оробець.

опозиція податкова політика абзац влада

Знак гривні
Знак гривні