Найбагатші кандидати - у списку Партії Регіонів. ІНФОГРАФІКА

Наш волонтер Юрій Палійчук проаналізував декларації про дохід кандидатів, котрі балотуються по партійних списках. Попри те, що декларації в наших умовах це річ формальна, вони таки дають розуміння пропорцій багатства. З усього зібраного масиву даних у цій візуалізації ми сконцентрувалися на узагальнених цифрах, котрі свідчать про прохідні партії.

Інфографіка: Надя Кельм
Збір даних: Юрій Палійчук

З «непрохідних» ми б хотіли відзначити Соцпартію. На одного кандидата-соціаліста припадає 1.1 га землі. В любові відхопити «на бурячки» соціалістів перевищили тільки «громадівці» з 1.4 га на душу і регіонали, з якими взагалі тягатися важко, у них 11.6 га на брата. Нагадаємо, що «фішка» соціалістів, яка роками допомагала їм проходити у Раду - виступи проти приватної власності на землю. І попалилися соціалісти зовсім не на землі. Створювати віртуальну реальність потрібно уміти. Невдалий приклад Партія пенсіонерів. Середній вік її кандидатів 39 років. Задумка проста, змусити пенсіонерів голосувати за своїх, та хто ж повірить такому дрібному шулерству?

Нагадаємо, що аналіз даних по доходам кандидатів по мажоритарці, очікувано показав схожу картину: найбагатшими є висуванці Партії Регіонів: http://texty.org.ua/pg/news/devrand/read/40143

бют кпу УДАР земля свобода вибори-12 регіони інфографіка datavis

Знак гривні
Знак гривні