З життя кримської «еліти»: п’яний депутат влаштував стрілянину в ресторані. Є поранений

Депутат Гагарінської райради Михайло Величко, який в стані алкогольного сп’яніння влаштував 7 жовтня стрілянину в центрі Севастополя і поранив людину, гуляє на волі.

Про це повідомили представники громадської організації «Ліга підприємців Юмашевского ринку», передають «Коментарі» із посиланням на «cit.ua».

За даними організації, Величко приїхав за кермом свого джипа Toyota Land Cruiser Prado в один із ресторанів Севастополя.

«У ресторані депутат почав чіплятися до людей, хамити і погрожувати всім, хто знаходився поблизу нього. Співробітники та гості ресторану намагалися заспокоїти Величка і вивести із закладу, на що він відреагував агресивно, дістав пістолет і відкрив безладну стрілянину. В результаті стрілянини він поранив у живіт відвідувача ресторану і прострілив лобове скло свого джипа, після чого зник з місця події», - йдеться в повідомленні.

За словами громадських діячів, потерпілий госпіталізований з діагнозом «вогнепальне проникаюче поранення живота», він прооперований і знаходиться в першій міській лікарні.

У міській міліції коментувати ситуацію відмовилися, пославшись на те, що вся інформація передана в прокуратуру міста.

«Заяву за цим фактом зареєстровано, міліція проводила перевірку. Всі матеріали знаходяться у прокуратурі, всі коментарі, будь-ласка, отримуйте там», - сказала начальник відділу зв´язків з громадськістю Олена Фроляк.

Разом з тим у прокуратурі Севастополя повідомили, що матеріали у даній справі ще не надійшли.

«Протягом дня матеріали повинні надійти», - відзначили в прес-службі наглядового відомства і пообіцяли найближчим часом прокоментувати ситуацію.

Величко наразі перебуває на волі. 9 жовтня він був доставлений в Ленінський райвідділ міліції і після дачі пояснень - випущений.

крим севастополь кримінал влада

Знак гривні
Знак гривні